Рішення про План міжнародних зв'язків Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку на 2016 рік

Опубліковано 27 січня 2016, о 15:04

 Комітет 

 Р І Ш Е Н Н Я

 

 

про План міжнародних зв'язків Комітету Верховної Ради України

з питань інформатизації та зв’язку на 2016 р

 

 

Комітет з питань інформатизації та зв’язку  розглянув на своєму засіданні 27 січня 2016 року питання щодо Плану міжнародних зв'язків Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку на 2016 р.

Враховуючи необхідність забезпечення участі делегації Комітету у ключових міжнародних заходах з питань інформаційного суспільства та інформаційних технологій, що у свою чергу забезпечить унікальну можливість вивчити проблеми та шляхи реформування галузі телекомунікацій, ознайомитись із стандартами та принципам управління, закласти надійну основу відкритого конструктивного діалогу усіх зацікавлених сторін щодо пріоритетів інтеграції України в європейське та світове інформаційне суспільство, Комітет з питань інформатизації та зв’язку  в и р і ш и в:

 

1. Затвердити План міжнародних зв'язків Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку на 2016 р (додається).

2. Звернутися до Голови Верховної Ради України з проханням включення до плану  міжнародних зв'язків Верховної Ради України на 2016 рік участь делегації Комітету з питань інформатизації та зв’язку у міжнародних заходах з питань інформаційного суспільства та інформаційних технологій.

 

 

 

Голова Комітету                                                                                О.Данченко

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку