Захід був присвячений темі дотримання свободи слова в Інтернеті та відбуватиметься у формі відкритого обговорення. Учасники дискусії розглянуть законодавчі ініціативи щодо регулювання свободи слова в Інтернеті та шляхи взаємодії між ІТ сектором, громадянським суспільством та владою в Україні.

У заході взяв участь Майкл Абрамовіц, Президент організації Freedom House, Тетяна Попова, Голова Телекомунікаційної Палати України, Олег Якимчук, Директор по взаємодії з органами державної влади Google Україна та Дмитро Золотухін, заступник Міністра інформаційної політики України, а також інші провідні експерти та лідери думок з державного та приватного секторів.


Учасники круглого столу наголосили на необхідності широких та змістовних консультацій на всіх рівнях за участі уряду, ЗМІ, громадянського суспільства, приватного сектору задля розробки та впровадження збалансованих політик та законів, які потенційно можуть вплинути на спроможність громадян реалізовувати їх право на свободу слова та свободу преси. А також щодо необхідності залучення громадянського суспільства, експертів ЗМІ та міжнародних партнерів України у розробці законодавства та політики, яка сприяє доступу до інформації та свободі слова.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку