23 грудня 2019
1500


23 грудня 2019 року Комітет цифрової трансформації проведе слухання на тему «Національна кібербезпека та кіберзахист України, у тому числі у сфері критичної інфраструктури».

Питання кібербезпеки дуже актуальне для України, адже масштаби інформаційних загроз стрімко зростають. На сьогодні непоправну шкоду всій державі можуть нанести не лише окремі хакери, а й цілі країни.

Тому важливо проаналізувати та обговорити питання кібербезпеки та кіберзахисту України, в тому числі у сфері критичної інфраструктури, які потребують законодавчого регулювання, розробити концепцію розвитку національної політики з цього питання та визначити пріоритети і механізми її реалізації.

Передбачається, що проведення слухань сприятиме розгортанню широкої суспільної дискусії та розробці законодавства з кібербезпеки в Україні, що відповідає міжнародним стандартам.

До участі у слуханнях запрошені народні депутати України, представники органів державної влади, об’єднань громадян, бізнесу, неурядових організацій, провідних експертів та вчених.

Планується підготовка рекомендацій органам державної влади щодо здійснення заходів для вдосконалення національного законодавства з кібербезпеки та кіберзахисту в Україні, в тому числі у сфері критичної інфраструктури.

Початок заходу: 15:00.

Місце проведення: вул. Грушевського, 5 (конференц-зал).

Акредитація ЗМІ за посиланням: https://iportal.rada.gov.ua/fba


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай слухання у Комітеті!
Подати заявку Правила перебування