Європейський комісар з цифрової економіки та суспільства Гюнтер Еттінгер зустрінеться із головою Комітету з питань інформатизації та зв’язку в ході візиту в Україну

Комітет
22 липня 2016, 16:34

В рамках робочого візиту до України європейський комісар з цифрової економіки та суспільства Гюнтер Еттінгер зустрінеться із головою Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку Олександром Данченко у понеділок 25 липня 2016 року. На зустрічі планується обговорити питання підтримки реформ і впровадження найбільш інноваційних підходів щодо реформування галузі телекомунікацій, політики управління Інтернетом, кібербезпеки та прав людини.

Крім цього, першочерговим завданням на сьогодні стоїть питання розробки Цифрової стратегії та цифрового Порядку денного для України, яка має бути розроблена на основі підходів багатосторонньої участі, діалогу між державою, бізнесом і громадянським суспільством. Також, бесіда торкнеться питань законодавчого регулювання свобод в Інтернеті та впровадження Рекомендацій Комітету Міністрів Ради Європи про свободу Інтернету.