Шановні друзі, колеги, працівники галузі зв'язку, радіо та телебачення!

Комітет
16 листопада 2016, 10:12

Від імені Комітету з питань інформатизації та зв'язку, та від себе особисто, вітаю Вас з професійним святом працівників радіо, телебачення та Зв'язку!

Наша галузь є не тільки основою держави Україна, а і одним із локомотивів розвитку та зростання економіки України. Завдяки відданій праці працівників радіо, телебачення, зв’язку, наші громадяни, увімкнувши телевізор чи почувши голос із радіо, піднявши слухавку телефону, прочитавши останні новини з Інтернету, отримують чи не найголовніший продукт нашого часу – інформацію!

Відповідальність, фаховість, об’єктивність, неупередженість, незаангажованість і творче ставлення до праці є щоденною нормою вашої професії. Ви наповнюєте медійний простір країни оперативними та достовірними новинами, формуєте громадську думку, допомагаєте вирішувати нагальні проблеми. Численні представники нашої галузі, пліч опліч з військовими зв'язківцями захищають усіма можливими засобами зв'язку та РЕБ нашу державу від російської агресії.

Бажаю Вам творчих перемог, натхнення і процвітання, гарного настрою сьогодні та завжди. Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані.

Бажаю Всім міцного здоров'я, професійного зростання та Миру на Всій нашій Українській землі.

Слава Україні!

 

Голова Комітету

Олександр Данченко