Зустріч Голови Комітету Олександра Данченка із делегацією Конгресу США очолюваною Головою Комітету Національної Безпеки Майклом МакКаулом (Michael McCaul)

Комітет
11 травня 2017, 14:43

 11 травня відбулась зустріч Голови Комітету з питань інформатизації та зв’язку Олександра Данченка із делегацією Конгресу США очолюваною Головою Комітету Національної Безпеки Майклом МакКаулом (Michael McCaul).

Основною темою обговорення був обмін досвідом між Україною та США у галузі кібербезпеки.

Голова Комітету Національної Безпеки М.МакКаул наголосив на пріоритетності розвитку національних систем протидії кіберзагрозам та відзначив високий рівень фахівців центральної і східної Європи у зазначеній сфері.

Олександр Данченко висловив вдячність США за допомогу, яка надається Україні у сфері національної безпеки і оборони, а також відзначив значний внесок у навчання та підготовку українських спеціалістів у сфері інформаційних технологій та безпеки.


Учасники зустрічі відмітили про можливість подальшої співпраці між парламентами та урядами двох країн спрямованої на розвиток законодавства про кібербезпеку та розробку галузевих політки із захисту критичної інфраструктури.