Сьогодні Україна відзначає День Європи разом з Європейським Союзом.

Після кровопролитної Другої світової війни багато народів Європи об’єдналися, щоб разом протистояти ворогам цивілізованого й демократичного світу і не допустити помилок минулого. Сьогодні, як і тоді, Європа об’єднується, щоб протистояти диктатору з імперськими мріями і злочинному режиму загалом. Тоді нацисти не змогли зламати вільний світ. Не вдасться це й росіянам зараз.

Сьогодні на території України йдуть запеклі бої. Українці воюють не лише за свою свободу, незалежність й європейське майбутнє. Вони на полі бою відстоюють світові демократичні цінності. І попри всі успіхи Збройних Сил України та дипломатичного фронту, російські окупанти не збираються зупинятись. Вони досі вірять, що у них вийде зламати український дух своїми терористичними обстрілами і захопити наші території.

Зараз кожен з нас має допомагати Україні вистояти, продовжувати розвиватись в умовах війни і перемогти. Кожен з нас має допомагати захисникам і захисницям якнайшвидше звільнити територію України. Найменше, що можна зробити – це взяти телефон в руки та повідомляти про колаборантів, рашистів і ворожу техніку окупантів.

Комітет з питань цифрової трансформації закликає інформувати та відправляти інформацію у соціальній мережі «Телеграм» про ворожу техніку, колаборантів і російських вбивць, які чинили звірства на окупованих територіях до:

- чат-боту Мінцифри єВорог — t.me/evorog_bot;

- чат-боту СБУ Stop russian war — t.me/stop_russian_war_bot.

Також повідомляйте ДСНС про вибухонебезпечні предмети.

Для швидшої деокупації тимчасово окупованих територій Збройним Силам України потрібна інформація від народної розвідки Криму, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Пишіть всю інформацію, яку знаєте, особливо про розташування: 

— ракетних комплексів С300 та Іскандер;

— систем зв’язку та засобів радіоелектронної боротьби;

— бензовозів;

— скупчення і переміщення техніки та особового складу; 

— позицій артилерії;

— техніки, яка транспортується залізницею;

— польові аеродроми;

— складів з боєприпасами;

— дислокацію або місця проживання військ росіян.

Якщо у вас нестабільний звязок і не завантажуються фото чи відео, напишіть детальний опис текстом. Чим більше ЗСУ отримають ваших спостережень, тим швидше ліквідують усіх окупантів.

Також не забувайте повідомляти про колаборантів і вибухонебезпечні предмети. Зрадники перебувають не лише на окупованих територіях країни, а й на підконтрольних нашій державі. Вони всіляко допомагають рашистам нищити наші домівки, корегують вогонь, організовують референдуми, зливають дані, допомагають окупантам та агітують українців підтримувати путіна.

Якщо у вас є факти, які підтверджують, що людина стає на бік ворога — негайно повідомляйте у чатботи єВорог або Stop russian war. Надсилайте фото чи відео або текстовий опис, чому цю людину ви вважаєте зрадником.

Не забувайте про правила безпеки народної розвідки!

Робіть фото/відео тільки з безпечної відстані. Після відправки інформації, видаляйте історію листування із чатботом і весь відзнятий матеріал зі смартфона.

Пам'ятайте: кожна ваша заявка наближає нашу перемогу. Разом ми сила!

Разом виженемо ворога з української землі! Разом до перемоги!
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

01 травня 2024 14:52
26 квітня 2024 14:38
23 квітня 2024 14:38
17 квітня 2024 17:01
16 квітня 2024 14:32
10 квітня 2024 16:35
03 квітня 2024 15:06
29 березня 2024 15:47
27 березня 2024 16:27
22 березня 2024 11:16