Підписано Меморандум про впровадження системи «E-Auction 3.0»

Комітет
24 березня 2016, 09:36

     Голова Комітету з питань інформатизації та зв’язку Олександр Данченко взяв участь у підписанні Меморандуму про розвиток та імплементацію системи децентралізованих онлайн-аукціонів в державних галузях на муніципальних та центральних рівнях «E-Auction 3.0». Також свої підписи поставили Міхаель Саакашвілі, губернатор Одеської області, Георгій Вашадзе, екс- заступник міністра юстиції Грузії, Дмитро Шимків, заступник голови Адміністрації Президента України, Лев Парцхаладзе, Перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації.

        

     «E-Auction 3.0» - це децентралізований електронний аукціон нової генерації. Система побудована на базі «блокчейн» та має залучити приватних провайдерів, на платформі яких будуть проводитися торги.

     «E-Auction 3.0»  стане першим у світі прототипом використання державою децентралізованої горизонтальної системи для приватизації та оренди державного майна, ліцензій тощо. Ця система здатна докорінно змінити економічну модель та дозволяє вийти за рамки існуючих кордонів.