«Ні» бізнесу в росії та білорусі! Не спонсоруйте вбивство, – Комітет з питань цифрової трансформації

 

Поки увесь український народ захищає нашу землю і нашу незалежність, все більше світових компаній відмовляється працювати на російському чи білоруському ринках. Росія вже стикається з радикальними наслідками своїх військових злочинів. Для прикладу, росіяни невдовзі не лише не зможуть відправити електронного листа, але навіть і паперового, оскільки виробляти папір немає як.

Кремль має дорого заплатити за війну проти України!  І жорстких санкцій потрібно ще більше. Кожен росіянин повинен відчути на собі всі наслідки санкцій. Кожен росіянин, який підтримує війну, має нести відповідальність за воєнні злочини своїх громадян і геноцид українців!

В Україні стартує міжнародна інформаційна кампанія «DO NOT sponsor murder» з бойкоту російських і білоруських товарів. Сьогодні мати будь-які бізнес-зв’язки з росією чи білоруссю, після нападу на мирну Україну, — це величезний удар по репутації компаній та фактична мовчазна підтримка політики країн-агресорів проти України. Компанії, які ще не покинули ринки агресорів, мають це зробити та підтримати вільну і демократичну Україну.

 

Бізнес має розуміти, що:

 -продовжуючи співпрацю з росією чи білоруссю, автоматично стає спонсором вбивства мирного населення і війни в Україні;

-гроші, які люди платять за товари в росії чи білоруссі, йдуть на знищення мирних українських міст та людей.

 

Мета «DO NOT sponsor murder» – донесення до іноземного бізнесу важливості бойкотування російських та білоруських товарів і послуг.

Долучитись до ініціативи можуть громадяни будь-якої країни, підприємці з України та закордонні компанії. Це можна зробити наступним чином:

Іноземному бізнесу:

·                відмовитись від співпраці з російськими та білоруськими контрагентами;

·                прибрати російські та білоруські товари з полиць магазинів;

·                замінити російських і білоруських партнерів на партнерів країн, що виступають проти війни в Україні, або ж на знак підтримки економіки України — на українських;

·                подати заявку на пошук партнерів в Україні можна тут – https://imp.export.gov.ua/buy_ukrainian

 

Українському бізнесу:

·                надіслати логотип вашої компанії за електронною адресою buyukrainian@epo.org.ua. Його розмістять на сторінці ініціативи на знак вашої підтримки кампанії.

 

Підтримка з боку іноземних громадян:

·                не купувати російські та білоруські товари;

·                у соціальних мережах коментувати та поширювати дописи з відмітками акаунтів корпорацій, які продовжують співпрацю з росією та білоруссю. Для цього рекомендуємо використовувати наступні хештеги: #DONOTsponsormurder #StandWithUkraine #IbuyUkranian ;

·                виходити на мітинги проти компаній, що співпрацюють із росією та білоруссю.

 

Україна закликає людей з усього світу зробити свій внесок у припинення війни вже сьогодні! Санкцій потрібно ще більше, економіка путінської росії має бути зруйнована! Потрібно ще більше тиску, щоб росія не здійснювала військовий терор проти українців, щоб вона шукала не військові резерви, а шукала мир з нами.

Підтримуйте Україну в усьому до самої нашої перемоги!

Боротьба триває. Не здаємося!

Разом переможемо!

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

26 квітня 2024 14:38
23 квітня 2024 14:38
17 квітня 2024 17:01
16 квітня 2024 14:32
10 квітня 2024 16:35
03 квітня 2024 15:06
29 березня 2024 15:47
27 березня 2024 16:27
22 березня 2024 11:16
20 березня 2024 17:20