Росіян, які убивали людей на Київщині — знайдуть і покарають, – Комітет з питань цифрової трансформації

 

Україна вимагає від світової спільноти розслідувати масові злочини російських варварів в Україні, які вбивали, ґвалтували, вчиняли тортури та займались мародерством. Наразі українська розвідка послідовно встановлює особи всіх загарбників та вбивць на Київщини, аби покарати їх по заслузі.

Хочемо зазначити, що це перша в історії людства війна, коли злочини будуть встановлені з точністю до полку і поіменно. Росіяни вчиняли тортури українців, вбивали мирних людей та грабували усе, що можна винести з квартир, будинків і магазинів. Після цього все награбоване відправляли своїм сім'ям. Їхні обличчя зафіксувала камера в офісі служби доставки в білорусі. Більшість цих убивць вже знайдено та ідентифіковано завдяки штучному інтелекту. Ще сотні фотографій та відео з обличчями зараз в обробці.

Крім того, за кожен акт тероризму російських військ на території України буде міжнародний трибунал. Прокуратура України, правоохоронці вже почали цю роботу. Важливим є й початок діяльності в Україні слідчої групи Міжнародного кримінального суду, яка разом із нашими правоохоронцями вже збирає всі докази, збирає факти воєнних злочинів загарбників на території нашої держави. Вони юридично доводитимуть злочини кожного російського солдата і оголошуватимуть його в міжнародний розшук. Очевидно, що будуть проблеми з видачею варварів з території росії, поки путінський режим не впаде, але вони нікуди не зможуть виїхати.

У будь-якому випадку зло має бути покаране, а життя кожного із російських варварів, які продовжують існувати, — перетворитися на пекло. Тому повідомляємо, що інформацію про вбивць на Київщині можна залишити у чат-боті «єВорог» https://t.me/evorog_bot 

Тож якщо вам вдалося зафіксувати на фото, відео або на кадрах із системи відеоспостереження обличчя російських окупантів, які чинили геноцид українців у містах на Київщині — надсилайте інформацію в новий розділ чатботу «єВорог».

Як повідомити про вбивць у чатботі «єВорог»?

1.             Перейдіть у чатбот «єВорог» із головного екрана «Дії» або за посиланням – https://t.me/evorog_bot

2. Авторизуйтеся в чат-боті через «Дію».

3. Натисніть «Вбивці в Бучі, Ірпені, Гостомелі».

4. Виберіть місто та надішліть всю інформацію: геолокацію, фото/відео та опис.

Завдяки вашій інформації команда «Дії» зробить «відомими»? на весь світ тих, що чинив геноцид українців, і поставлять вічне клеймо на всю їхню родину та нащадків.

Також інформацію, зокрема, фото/відео російських вбивць, можна надсилати на пошту @ruskie_vbyvtsi. Піднімайте камери спостереження, які встигли зафіксувати їхні обличчя, підніміть відео та фото, які вдалося зробити. Нові імена, свідчення та докази з’являються щогодини. Їх фіксує та розслідує українська прокуратура. Найближчим часом до наших правоохоронців приєднаються детективи з ЄС. Буде знайдено кожного, хто вбивав ні в чому невинних українців у нас вдома.

Ми ніколи не пробачимо!

Технології дозволять знайти кожного!

Разом накажемо варварів! Разом прийдемо до перемоги!

 

 

 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

01 травня 2024 14:52
26 квітня 2024 14:38
23 квітня 2024 14:38
17 квітня 2024 17:01
16 квітня 2024 14:32
10 квітня 2024 16:35
03 квітня 2024 15:06
29 березня 2024 15:47
27 березня 2024 16:27
22 березня 2024 11:16