Сьогодні, 26 вересня, відбулось засідання Комітету з питань цифрової трансформації, під час якого народні депутати України – члени Комітету розглянули законопроект  12000 «Про Державний бюджет України на 2025 рік».

Зазначений проект Закону розроблений на базі макроекономічного прогнозу, який передбачає обережні оцінки як щодо підсумків поточного року, так і темпів відновлення економіки у наступному році з врахуванням наявного рівня безпекових ризиків.

Народні депутати України – члени Комітету заслухали доповідь Мінфіну щодо спроможностей Державного бюджету на 2025 рік. Також під час засідання члени Комітету заслухали та обговорили доповіді Мінцифри, Держспецзв’язку та НКЕК щодо їх потреб у фінансуванні для забезпечення виконання завдань, покладених на ці держоргани.

За результатами розгляду цього законопроекту Комітет рекомендував прийняти його за основу з урахуванням запропонованих змін.

Також, на виконання контрольної функції Комітету було розглянуто питання Про стан виконання пункту 2 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо імплементації норм законодавства Європейського Союзу з питань роумінгу» № 3727-IX від 22.05.2024.

Продовжуємо роботу над вдосконаленням законодавства!
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку