Результати засідання Комітету 01.12.2021

Комітет
02 грудня 2021, 10:24

1 грудня Комітет розглянув 7 законопроєктів.

Рекомендував Верховній Раді проекти Законів:

№ 2655 «Про хмарні послуги» прийняти в другому читанні та в цілому.

№ 6241 «Про Національну програму інформатизації» включити до порядку денного шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.


Рекомендував Верховній Раді підтримати 3 законопроєкти:

5652 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо заходів, спрямованих на поновлення прав засуджених осіб та осіб, взятих під варту, у зв’язку з неналежними умовами тримання».

6184 «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за порушення законодавства у сфері міграції».

№ 6185 «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо відповідальності за порушення у сферах електронних комунікацій та радіочастотного спектра».

А також надав зауваження до наступних 2 законопроєктів:

№ 4380 «Про адміністративний збір»;

№ 6125 «Про внесення змін до Цивільного процесуального кодексу України, Господарського процесуального кодексу України та Кодексу адміністративного судочинства України щодо покращення доступу до правосуддя».

Також на засіданні Комітету було заслухано спільно з представниками  Міністерства цифрової трансформації та Офісу Президента України питання про взаємоузгоджений План законопроектної роботи на 2022 рік.