Ми маємо бути згуртованими і надійним тилом для тих, хто зараз виборює нам незалежність та свободу, – Єгор Чернєв

Комітет
17 травня 2022, 12:05

Ми маємо бути згуртованими і надійним тилом для тих, хто зараз виборює нам незалежність та свободу, – Єгор Чернєв

Заступник голови Комітету з питань цифрової трансформації, Голова Постійної делегації України у Парламентській Асамблеї НАТО Єгор Чернєв поінформував суспільство про поточну ситуацію на фронті і військову допомогу союзників.

«Можна вже констатувати факт, що плани кремля провалились. Окупанти до 9 травня не вийшли на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Я думаю, що вони вже і не вийдуть на ці кордони. Навіть маючи кількісну перевагу особовому складі, перегрупувавшись, вони не змогли прорвати нашу оборону», – повідомив народний депутат.

Щодо військової допомоги Єгор Чернєв зазначив, що час працює на нашу корись. Ми отримуємо щодня західне важке озброєння. Деяка зброя вже працює на східному напрямку. Я думаю ви всі бачили як працюють гаубиці М777 155 мм калібру. І їх буде більше, але нам потрібен час.

Також заступник голови Комітету згадав про єдність українців у тилу.

«Українці зараз не мають чубитись одне з одним. Ми усі маємо бути згуртованими і надійним тилом для тих, хто зараз виборює нам незалежність та свободу. Для тих, хто боронить ціною неймовірних зусиль та власних життів наше майбутнє. Я дуже хочу, щоб усі ми залишались згуртованими і працювали разом на нашу перемогу. А перемога обовязково буде наша! Слава Україні!», –підсумував Єгор Чернєв.

Повну версію відео можна проглянути за посиланням.