Комітет разом з Мінцифри підтримує ініціативи зв’язківців. Ми закликаємо усіх до спільної плідної співпраці, – Комітет з питань цифрової трансформації

Комітет
13 липня 2022, 16:51

Сьогодні, 13 липня, у Комітеті відбулись слухання на тему «Проблеми доступу до інфраструктури при розбудові електронних комунікацій». Слухання проводились у режимі відеоконференції під головуванням заступника голови Комітету Олександра Федієнка.

У заході взяли участь народні депутати, представники Мінцифри, Держспецзвязку, Регулятора (НКЕК), галузеві асоціації, а також оператори зв’язку та експерти.

Під час слухань обговорювались ключові проблеми доступу до інфраструктури при розбудові електронних комунікаційних мереж та шляхи їх вирішення.

Учасники домовились продовжити діалог щодо вирішення проблемних питань і завдань.

Головуючий подякував присутнім за роботу і забезпеченням зв'язку в умовах війни, а також закликав до подальшої плідної співпраці. «Хочу нагадати, що сьогодні 140 доба протистояння України російській агресії. Усі ми з вами робимо важливу справу. Ми працюємо задля того, щоб всі, зокрема, військові і громадяни мали доступ до зв'язку та інформації. Дякую усім вам. Давайте активізуємо нашу роботу і спрямуємо зусилля для забезпечення України якісним і безперебійним зв’язком», – підсумував Олександр Федієнко.