Результати засідання Комітету з питань цифрової трансформації 22 липня 2022 року

Комітет
22 липня 2022, 18:35

 

22 липня відбулось засідання Комітету з питань цифрової трансформації. Під час засідання народні депутати повернулись до розгляду проекту Закону України № 7357 про реєстрацію доменних імен та прийняли рішення щодо включення його до порядку денного сесії.

Також члени Комітету затвердили Рекомендації слухань у Комітеті на тему «Проблеми доступу до інфраструктури при розбудові електронних комунікацій».

Нагадаємо, що захід відбувся у Комітеті 13 липня, у ході якого обговорювались ключові проблеми доступу до інфраструктури при розбудові електронних комунікаційних мереж та шляхи їх вирішення.

Крім того, затверджено Резолюцію круглого столу на тему «Реалізація функцій наглядового органу у сферах електронної ідентифікації та електронних довірчих послуг».

Нагадаємо, що круглий стіл відбувся у Комітеті 14 липня. На ньому обговорювались окремі питання щодо імплементації норм законодавства в рамках роботи над законопроектом № 6173 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення укладення угоди між Україною та Європейським Союзом про взаємне визнання кваліфікованих електронних довірчих послуг та імплементації законодавства Європейського Союзу у сфері електронної ідентифікації.