Cтартував прийом заявок на безоплатне навчання IT-спеціальностей

Комітет
09 серпня 2022, 11:13

Інформуємо, що розпочався третій етап освітнього проекту ІТ Generation. Протягом двох тижнів українці зможуть подати заявку на безоплатне навчання IT-спеціальностей.

Подати заявку дуже просто. На платформі проекту потрібно обрати школу та освітню програму. Потім перейти на сайт школи та подати заявку. Відбір студентів буде проводити школа, у тому числі шляхом тестування й співбесіди. Далі потрібно укласти договір зі школою та розпочати навчання. З переліком необхідних документів можна ознайомитись у розділі FAQ та на сайтах шкіл.

Отримати нову кваліфікацію зможуть близько тисячі українців 21-60 років, які ніколи раніше не навчались ІТ-спеціальностей та не мають досвіду роботи в цій сфері. Також рекомендоване знання англійської мови на рівні від В1. Тривалість навчання: 2–6 місяців залежно від навчальної програми.

Навчатися можна буде за такими ІТ-напрямами:

  •  технічні: FrontEnd; QA; JavaScript; Java; Python, Blockchain;
  • нетехнічні: Project/Product Management; UI/UX Design; Business Analysis; HR/Recruiting; Digital Marketing.

Детальніше ознайомитись з кожною із професій можна за посиланнями:

Нетехнічні спеціальності – https://cutt.ly/hZNpWMT

Про технічні спеціальності – https://cutt.ly/EZNpI3T

Основна мета ІТ Generation — допомогти талановитим українцям знайти себе в одній з найперспективніших сфер, продовжити працювати та розвивати українську економіку заради перемоги й успішного майбутнього нашої держави.

Проект реалізується Міністерством цифрової трансформації у партнерстві з компанією Binance Charity та Львівським IT Кластером за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» і проекту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні», що впроваджується ПРООН в Україні за підтримки Швеції.

Цифровізація триває!

Все буде Україна!