Вітаємо з Днем Державного прапора та прийдешнім Днем Незалежності України!

Комітет
23 серпня 2022, 11:22

Наш синьо-жовтий стяг відомий в усьому світі. Після початку російської агресії український прапор – символ боротьби та спротиву загарбникам. Це символ мужності, героїзму, національної єдності, незламності, свободи та незалежності.

Українці, за всю нашу історію, не раз доводили світові, що є суверенною, незалежною і самодостатньою нацією. Наші пращури постійно виборювали свободу й право жити господарями на власній землі. Сьогодні, нажаль, нашим воїнам зі зброєю в руках знову доводиться захищати свої кордони, свободу, незалежність, національну культуру й ідентифікацію. Проте, наразі українці захищають не лише себе, а й цінності всього демократичного світу.

Цьогоріч День прапора і День Незалежності особливі для кожного українця. Ми переживаємо повномасштабну війну. Ми не здались і продовжуємо гідно протистояти російським окупантам, ще раз доводячи усім, що ми – незламний народ нескореної України! Ми згуртовані як ніколи. Ми воюємо кожен на своєму фронті, відчуваємо гордість за Україну та віримо, що наша перемога не за горами!

Дякуємо захисникам і захисницям України. Низький уклін і глибока шана. Вічна слава героям, які відали життя за вільну й незалежну Україну.

Пам’ятайте, що поки в наших серцях майорить прапор України, нас не зламати!

Разом переможемо! Разом усе відбудуємо! Разом будемо жити у квітучій Україні!

З Днем Прапору! З Днем Незалежності!

Слава Україні!