Повідомляємо про безоплатне навчання для дошкільнят на онлайн-платформі «Оptima kids»

Комітет
05 грудня 2022, 11:43

У віці 5-6 років діти особливо допитливі. Надважливо саме у цей період задовольнити їхню цікавість і підтримати дослідницький інтерес. На жаль, в умовах війни та вимикання електроенергії дошкільна освіта переживає не найкращі часи. Навіть переведення процесу в онлайн не вирішує проблему, адже зв’язок може раптово зникнути і в педагога, і в дитини. На допомогу в такому разі приходять сучасні технології та методики дистанційної освіти.

Інформуємо, що дистанційна школа «Оптіма» розробила інноваційну навчальну платформу для підготовки дошкільнят. Інтерактивні вправи відповідають віковим особливостям малюків, утримують їхню увагу та формують пізнавальні процеси (пам'ять, моторику, уважність до деталей, мислення і сприйняття навколишнього світу).

Окрім цікавих пізнавальних завдань, додаток містить розвивальні відео, анімовані вправи і мультики, ігротеку для розвитку уваги, пам'яті та логічного мислення. Малеча опанує основи читання, математики та письма, познайомиться з навколишнім світом, цікаво й весело проведе час.

Додаток можна встановити на гаджет із будь-якою операційною системою.

Навчання безоплатне.

Розпочати навчання на демоверсії можна за посиланням.

Діти – це майбутнє України. Ми маємо дати їм якісну освіту, знання і навички, які допоможуть їм зробити нашу країну процвітаючою.