Інформуємо щодо результатів засідання Комітету 06 грудня 2022 року

Комітет
06 грудня 2022, 14:06

Сьогодні, 06 грудня, відбулось засідання Комітету, під час якого народними депутатами було розглянуто ряд законопроектів, зокрема:

№ 8092 щодо зареєстрованого місця проживання неповнолітніх осіб на період тимчасової окупації Російською Федерацією території України. Члени Комітету рекомендували прийняти законопроект за основу з урахуванням висловлених зауважень та пропозицій;

№ 0179 про припинення дії Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації та Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про внесення змін до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації, підписаної в м. Мінську 22 січня 2003 року. Члени Комітету рекомендували прийняти проект Закону за основу та в цілому;

№ 8072 щодо врегулювання процедури відновлення будівель і споруд, пошкоджених внаслідок бойових дій;

№ 8125 про використання рахунків-фактур в операціях з виконання робіт (надання послуг);

№ 8136 про внесення змін до додатка до Постанови Верховної Ради України «Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання».

За результатами обговорення законопроектів члени Комітету рекомендували врахувати висловлені зауваження та пропозиції під час підготовки їх до розгляду.

Крім того, народними депутатами розглянуто пропозиції Комітету до Плану законопроектної роботи на 2023 рік. Пропозиції було взаємоузгоджено з Офісом Президента та Кабінетом Міністрів України. В результаті обговорення було вирішено прийняти ці пропозиції.