Опановуйте цифрові професії з серіалами від Дія.Цифрова освіта, – Комітет з питань цифрової трансформації

Комітет
07 грудня 2022, 14:20

Під час війни цифрові навички є однією з конкурентних переваг для пошуку віддаленої роботи, покращення кваліфікації та перенавчання. Набувши цифрових навичок, кожен українець зможе отримувати державні послуги онлайн, якісно підвищить рівень життя, впевнено користуватиметься соціальними мережами та Інтернетом.

 Інформуємо про безоплатні освітні серіали від Дія.Цифрова освіта, що допоможуть зрозуміти, які навички потрібно покращити або ж здобути, зокрема:

1. Програмування для новачків за посиланням. Курс пояснює базові поняття кодингу і навчає програмувати кожного.

2. Інклюзивний вебдизайн за посиланням. Курс вчить розрізняти й дизайнити функції, що допомагають сайтам і додаткам бути доступними для всіх.

3. Створення та розвиток ІТ-продуктів за посиланням. Долучайтеся до віртуального курсу, щоб дізнатися більше про продуктові ІТ-компанії, інноваційні професії та бізнес-складову створення успішних цифрових продуктів.

4. Штучний інтелект за посиланням. З курсу ви дізнаєтесь, що таке штучний інтелект, яку користь він приносить, які ризики пов'язані з використанням цієї технології та як її застосовують в роботі українські й міжнародні компанії.

Також повідомляємо, що на платформі Дія.Цифрова освіта доступні понад 90 освітніх серіалів з різних тем. Переходьте за посиланням та знаходьте свій серіал.