Долучайтесь до народної розвідки. Повідомляйте про окупантів чи колаборантів у єВорог

Комітет
13 грудня 2022, 13:50

Війна нажаль триває. Йдуть запеклі бої на Донбасі та півдні країни. Ворог досі тероризує населення України постійними обстрілами. Російські окупанти не збираються зупинятись і досі вірять, що у них вийде зламати український дух і захопити наші території.

У той час коли ЗСУ продовжують деокуповувати наші території, українці не опускають руки, беруть у них смартфон і повідомляють в єВорог:

- ЗСУ — про окупантів і ворожу техніку;

- ДСНС — про вибухонебезпечні предмети;

- СБУ — про колаборантів та російських вбивць, які чинили звірства на окупованих територіях.

Понад 433 тисячі українців долучились до лав народної розвідки з чатботом єВорог. Дякуємо за вашу сміливість і за те, що попри небезпеку ви надсилаєте заявки про ворожу техніку, окупантів, колаборантів та небезпечні предмети. Дякуємо за допомогу ЗСУ та неймовірну жагу до перемоги.

Зараз нашим захисникам потрібна інформація про: бензовози, скупчення і переміщення колон техніки, транспортування техніки залізницею, склади з боєприпасами, радіолокаційні станції, позиції артилерії, польові аеродроми для гвинтокрилів, розташування керівного складу ворожих військ та дислокацію або місця проживання окупантів із геопозицією.  

Побачили щось зі списку? Надсилайте інформацію одразу в чатбот від Мінцифри — https://t.me/evorog_bot

Якщо у вас нестабільний зв?язок та не завантажуються фото чи відео, напишіть детальний опис текстом. Чим більше ЗСУ отримають ваших спостережень, тим швидше ліквідують усіх окупантів!

Також повідомляйте в єВорог про колаборантів і вибухонебезпечні предмети.

Зрадники перебувають не лише на окупованих територіях країни, а й на підконтрольних нашій державі. Вони всіляко допомагають ворогу нищити наші домівки, корегують вогонь, організовують референдуми, зливають дані, допомагають окупантам та агітують українців підтримувати путіна.

Якщо у вас є факти, які підтверджують, що людина стає на бік ворога — негайно повідомляйте у єВорог. Надсилайте фото чи відео або текстовий опис, чому цю людину ви вважаєте зрадником. Інформація передається до СБУ, де все буде перевірено.

Не забувайте про правила безпеки народної розвідки – видаляйте історію листування із чатботом і весь відзнятий матеріал зі смартфона.

Пам'ятайте: кожна ваша заявка наближає перемогу. Разом ми сила!

Разом до перемоги!