Мрієте почати свою кар'єру в сфері кібербезпеки? Інформуємо про навчання для кіберфахівців

Комітет
02 березня 2023, 12:26

 Розпочався прийом заявок на участь у безкоштовній тримісячній програмі Re/start in cyber з навчання теоретичним і практичним основам кібербезпеки.

Основна мета — допомогти талановитим українцям отримати якісні знання і практичні вміння з кібербезпеки, щоб вони могли реалізувати себе у цій важливій та перспективній сфері. Проект Re/start in cyber допоможе сформувати в Україні пул висококваліфікованих спеціалістів галузі. Це стане фундаментом для посилення української кіберстійкості та створення нових потужних продуктів у сфері.

Навчання за програмою розпочнеться з 24 квітня. У ньому зможуть взяти участь громадяни України віком від 25 до 60 років, які не мають профільної освіти та досвіду роботи у кібербпезпеці. Учасники програми, які успішно пройдуть навчання, отримають престижний сертифікат GIAC Foundational Cybersecurity Technologies (GFACT), який визнається у всьому світі.

Інтерактивне навчання на онлайн-курсі відбуватиметься англійською мовою, тому обов’язковою умовою є її знання на рівні не нижче upper-intermediate (B2).

Програма Re/start in cyber включає в себе два основних блоки:

Перший — інтерактивне проходження онлайн-курсу із основ кібербезпеки, який передбачає як теоретичну підготовку, так і практичні завдання в галузі інформатики, ІТ та безпеки. Учасників програми консультуватимуть ментори ISSP Training Center в онлайн та в офлайн форматі.

Другий — допомога з пошуком роботи у сфері кібербезпеки. Завдяки можливостям рекрутингової платформи BazaIT учасники програми дізнаються як правильно підготуватися до співбесіди з майбутнім роботодавцем, писати CV та мотиваційні листи, а також розвивати власні soft skills.

Подати аплікаційну форму можна до 15 березня на онлайн-сторінці програми. Форма заявки заповнюється англійською мовою.

Програма реалізується Міністерством цифрової трансформації України, міжнародною компанією з кібербезпеки ISSP, канадським Toronto Metropolitan University та рекрутинговою платформою BazaIT.

Долучайтесь до курсу Re/start in cyber та розпочинайте свою кар'єру в галузі кібербезпеки.