Комітет з питань цифрової трансформації планує провести круглий стіл на тему «Вдосконалення законодавства щодо електронних звернень громадян»

Комітет
24 жовтня 2023, 10:35

 

2 листопада в Комітеті з питань цифрової трансформації відбудеться круглий стіл на тему: «Вдосконалення законодавства щодо електронних звернень громадян».

Під час заходу учасники обговорять питання удосконалення  нормативно-правової бази електронної взаємодії громадян, організацій та органів влади.

До участі у круглому столі запрошені народні депутати України,  представники Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, представники громадськості, експерти.

Захід відбудеться 2 листопада 2023 року об 11:00 у змішаному форматі: наживо за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, каб. 1034 та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

          Якщо Ви маєте бажання долучитись до заходу, зареєструватись для участі можна за телефоном – 255-20-88 або направити повідомлення на електронну пошту kotvytska@rada.gov.ua , контактна особа – Котвицька Оксана Олегівна.

               Будемо раді обговорити ці питання широким суспільним колом та знайти правильні рішення для вдосконалення нашого законодавства!