Чатбот єВорог – наша допомога у боротьбі з агресором

Комітет
11 вересня 2024, 15:08

 

Наші військові щодня виборюють право на незалежність нашої держави. А всі українці їм в цьому допомагають попри окупацію, пропаганду та небезпеку. Донати на дрони та автівки, волонтерство – кожен з нас робить вклад у наближення перемоги.

Кожен з нас може долучитись до народної розвідки за допомогою чатботу єВорог. За 2,5 роки роботи чатбота українці більше ніж 620 тисяч раз повідомляли про опорні пункти росіян, склади з боєприпасами, особовий склад та техніку.

За важливістю інформація з окупованих територій прирівнюється до даних розвідки, БпЛА чи супутникових знімків. І хоча робота народної розвідки здається непомітною, кожного дня ми бачимо її результати у звітах Генштабу.

Одного разу військові попросили знайти РЕБ, користувач із Запорізької області надіслав заявку в єВорог. На наступний день РЕБ було знищено. Для нас це кілька кліків у смартфоні, для Сил оборони – цінні дані та очі на окупованій території.

Переходьте в єВорог з головного екрана в застосунку Дія або за посиланням: https://t.me/evorog_bot 

Долучайтеся до народної розвідки, ставайте очима військових і памʼятайте про власну безпеку. Не обговорюйте переміщення ворожої техніки телефоном, робіть фото/відео тільки з безпечної відстані. Після відправки інформації, видаляйте історію листування із чатботом і весь відзнятий матеріал зі смартфона.

Виборюємо перемогу разом!