27 липня 2023
1100

 

        27 липня 2023 року Комітет з питань цифрової трансформації планує провести слухання у Комітеті: «Смарт інфраструктура для післявоєнного відновлення та розвитку громад та територій» під головуванням Заступника Голови Комітету Вікторії Подгорної.

         Під час цього заходу планується обговорити сучасні європейські стандарти і підходи цифровізації міст та громад і можливості їх законодавчої адаптації для післявоєнного відновлення та розвитку.

         До участі у круглому столі запрошуються народні депутати України, представники органів державної влади, місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості.

      Захід відбудеться об 11 годині у змішаному форматі (очно та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM) за адресою м. Київ, вул. Садова, 3-А, кім. 1034. Також буде здійснюватись трансляція через YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=C0tIEZ-V0xU)

        Якщо Ви маєте бажання долучитись до заходу, зареєструватись для участі можна за телефоном – 255-36-29 або направивши повідомлення на електронну пошту yatsenko_t@rada.gov.ua, контактна особа – Яценко Тетяна Михайлівна.

         Будемо раді обговорити ці питання широким суспільним колом та знайти правильні рішення для післявоєнного відновлення та розвитку нашої країни!
 

ПРОГРАМА ЗАХОДУ:

Час

10:30 – 11:00 Реєстрація учасників (підключення через засоби відеоконференції)

11:00 – 11:10 Вступне слово.

- Подгорна Вікторія Валентинівна – народний депутат України, заступник Голови Комітету з питань цифрової трансформації;

11:10 – 12:00 «Смарт інфраструктура для післявоєнного відновлення та розвитку громад та територій»:

-  Мігель Альварес Родрігес, Навчальний центр Європейської Комісії (Miguel Alvarez Rodriguez, European Commission Training Center);

- Приходько Тетяна Олександрівна, аналітикиня Міністерства цифрової трансформації України, «Презентація індексу цифровізації громад»;

- Волчок Іван Анатолійович, начальник Управління цифрового розвитку та поштового зв’язку Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

- Заярний Олег Анатолійович, доктор юридичних наук, професор кафедри інтелектуальної власності та інформаційного права Навчально-наукового інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка;

- Скляр Інна Володимирівна, експертка з відкритого урядування Асоціації міст України;

-  Цибулько Дмитро Іванович, начальник відділу з організації діяльності ради Охтирської міської ради Сумської області;

- Скорик-Шкарівська Михайлина Михайлівна, заступниця Бучанського міського голови Київської області;

- Зварич Мар'яна Петрівна, начальник управління цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ Тернопільської міської ради;

12:00 – 12:20 Обговорення

12:20 – 12:30 Заключне слово

Подгорна Вікторія Валентинівна – народний депутат України, заступник Голови Комітету з питань цифрової трансформації.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай слухання у Комітеті!
Подати заявку Правила перебування